0031 (0)412–404036 info@blokss.nl

Verbeteren logistieke processen

Blokss  adviseert u bij het verbeteren van de logistieke processen van uw bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in procesverbetering en adviseren al meer dan 10 jaar bedrijven over de optimalisatie van hun organisatie.

Het verbeteren van logistieke processen

Blokss  kan u adviseren over het verbeteren van de logistieke processen met de verbeterprogramma’s die wij aanbieden. Bij onze aanpak staan richten, inrichten en verrichten centraal:

 • Richten: De doelstellingen bepaald en vertaald worden naar alle lagen in de organisatie in overleg met het management;
 • Inrichten: Het proces en de organisatie wordt op zo’n manier ingericht dat het succes verankerd wordt in de organisatie;
 • Verrichten: De (succesvolle) verbeteringen worden ingevoerd en maken deel uit van de dagelijkse werkzaamheden.

Het is onze missie om de kennis die wij hebben op zo’n manier over te brengen op uw werknemers dat het continue verbeteren van het proces deel uit gaat maken van de dagelijkse werkzaamheden. Hierbij staat efficiency en kostenbesparing altijd centraal.

Maak een afspraak

Blokss heeft voor iedere verbeter bouwsteen één of meerdere unieke werkmap modules.

Het verbeteren van uw logistieke processen begint simpel, namelijk met het maken van een afspraak met een van de medewerkers van Blokss . Dit is snel geregeld door te bellen naar 0412 – 40 40 36. Elk proces heeft een eigen karakter en u heeft misschien ook specifieke wensen, waardoor geen programma hetzelfde ingericht wordt. Wij gaan graag het gesprek met u aan om de mogelijkheden te bespreken.

Z

Mensen laten groeien

 

Z

Procesmatig en gericht werken

 

Z

Standaardiseren en borgen

 

Contact

  KOM GERUST EENS LANGS OP ONS KANTOOR

  Kromstraat 130H
  5345 AE OSS
  Telefoon: 0412 – 40 40 36
  info@blokssconsultancy.nl