0031 (0)412–404036 info@blokss.nl

Blokss Operational Service & Support

Blokss Operational Service & Support is een organisatie die niet langer meer gelooft in de traditionele aanpak van consultancy en trainingsbureaus op het gebied van World Class Manufacturing, Lean, TPM etc. binnen de industriële dienstverlening.
Als alternatief speelt ons bedrijf op een innovatieve, effectieve en efficiënte manier in op de werkelijke behoeften van de opdrachtgevers.
Het fundament van Blokss Operational Service & Support is het herstellen van de basiscondities binnen uw bedrijf door voldoende aandacht voor de persoon achter de functies binnen uw organisatie te geven.
Het zijn niet de bekende methodieken zoals 5-s, Gericht Verbeteren, Kaizen, SMED, etc. die zorgen voor succesvolle veranderingen binnen uw organisatie: de echte kracht voor verandering begint bij uw werknemers.

Heeft u vragen, of wilt u meer informatie over onze aangeboden diensten, maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze medewerkers 0412-404036 of kom eens langs op ons kantoor aan de Oostwal 171, 5341KM te Oss.

overleggen vergaderen

Z

Mensen laten groeien

Z

Procesmatig en gericht werken

Z

Standaardiseren en borgen

Adresgegevens

Ontmoeten:
Pauwoog 18
5345 EN Oss
Telefoon: 0031 (0)6 2424 5920
info@blokss.nl

Contact