0031 (0)412–404036 info@blokss.nl

Reduceren en elimineren van verliezen

Blokss  adviseert bedrijven over de vraag hoe zij hun bedrijfsprocessen kunnen verbeteren. Wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van productieorganisaties op het gebied van procesverbetering.
Blokss  kan uw productie- en proces resultaten optimaliseren met de verbetermethodieken die wij aanbieden. Dit doen wij met behulp van Total Productive Maintenance en Lean Manufacturing:

 • Total Productive Maintenance (TPM) richt zich onder andere op de optimalisatie of verbetering van uw machineprestaties;
 • Lean Manufacturing richt zich onder andere op de verstoringen in het proces rondom uw installaties en machines.

Elke organisatie heeft een eigen bedrijfscultuur en specifieke wensen, waardoor wij het programma altijd van tevoren met u afstemmen. Onze medewerkers hebben ruime ervaring met zowel de implementatie als uitvoering van beide methodieken. Zo hebben wij alle kennis in huis om de bedrijfsprocessen op een efficiënte wijze te verbeteren.

Start vandaag nog

Blokss heeft voor iedere verbeter bouwsteen één of meerdere unieke werkmap modules.

Wanneer u vermoedt dat er binnen uw bedrijfsprocessen ruimte voor verbetering is, kunt u vandaag nog telefonisch contact opnemen met de professionals van Blokss  door te bellen naar 0412 – 40 40 36. Wij gaan graag het gesprek met u aan en adviseren u graag over de mogelijkheden om uw bedrijfsprocessen te verbeteren en hiermee de efficiency te verbeteren en de kosten te verlagen.

Z

Mensen laten groeien

 

Z

Procesmatig en gericht werken

 

Z

Standaardiseren en borgen

 

Contact

  KOM GERUST EENS LANGS OP ONS KANTOOR

  Oostwal 171
  5341 KM OSS
  Telefoon: 0412 – 40 40 36
  info@blokss.nl