0031 (0)412–404036 info@blokss.nl

TPM verbeteren

Blokss  is een betrouwbare partner voor de optimalisatie van het proces middels TPM verbeteren. TPM is een van de verbetermethodieken die wij aanbieden. Al onze verbeterprogramma’s hebben dezelfde doelstelling, namelijk de kosten voor uw bedrijf verlagen en de efficiency vergoten.

TPM verbeteren met Blokss

Wij zijn specialisten op het gebied van ondersteuning van productieorganisaties en procesverbetering. TPM staat voor Total Productive Maintenance. Hierbij richten multidisciplinaire teams zich op een stapsgewijze verbetering van de productieprocessen. Het gaat bij TPM om de optimalisatie of verbetering van onder andere machineprestaties.

Wij stemmen de inhoud van het programma altijd met u af, want geen enkele organisatie is hetzelfde. Bij onze aanpak staan de termen richten, inrichten en verrichten centraal. Wij leggen u graag in een gesprek uit hoe deze termen ingezet worden om met behulp van TPM continu te verbeteren.

Maak een afspraak

Blokss heeft voor iedere verbeter bouwsteen één of meerdere unieke werkmap modules.

De deskundige medewerkers van Blokss  hebben ruime ervaring met zowel de implementatie als uitvoering van TPM methodieken. Wij hebben alle kennis in huis om de bedrijfsprocessen op een efficiënte wijze te verbeteren. Neem contact op door te bellen naar 0412 – 40 40 36 en maak vrijblijvend een afspraak om te zien wat wij voor uw bedrijfsproces kunnen betekenen.

Z

Mensen laten groeien

 

Z

Procesmatig en gericht werken

 

Z

Standaardiseren en borgen

 

Contact

    KOM GERUST EENS LANGS OP ONS KANTOOR

    Kromstraat 130H
    5345 AE OSS
    Telefoon: 0412 – 40 40 36
    info@blokssconsultancy.nl