0031 (0)412–404036 info@blokss.nl

TPM implementatie

Blokss  heeft ruime ervaring met zowel de uitvoering van TPM als de implementatie ervan bij bedrijven. TPM staat voor Total Productive Maintenance en komt oorspronkelijk uit Japan. Het is een van de verbetermethodieken die Blokss  aanbiedt. Het vergroten van de efficiency en het verlagen van de kosten van uw bedrijf zijn doelstellingen die de verbeterprogramma’s kunnen realiseren.

TPM implementatie door Blokss

Veel bedrijven die werken met TPM verbetermethodes zien dit als een (eenmalig) project, echter voor een optimale werking moet TPM geïmplementeerd zijn in de organisatie waardoor er een gevoel van eigenaarschap wordt gecreëerd. Bij de uitvoering van TPM en de implementatie kan Blokss  u adviseren, maar ook voorzien van trainingen. Zo ontstaat er meer draagvlak binnen de organisatie. TPM is een methode voor de verbetering van bedrijfs-, en productie processen, waarbij de invalshoek het onderhoudsmanagement is. Het draait bij deze methode om productiviteitsverbetering, en het optimaliseren van de machinebeschikbaarheid. Door eigen multidisciplinaire teams wordt de beschikbaarheid van de machines verbeterd.

Meer informatie en contact

Blokss heeft voor iedere verbeter bouwsteen één of meerdere unieke werkmap modules.

Wanneer u interesse heeft om uw machines ook zo vaak en zo snel mogelijk te laten draaien, dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken door te bellen naar 0412 – 40 40 36. Wij gaan graag met u in gesprek voor een advies op maat, omdat geen enkel bedrijf of wens hetzelfde is. Wij kunnen u adviseren en ondersteunen bij de uitvoering en de implementatie van TPM binnen het proces. Daarnaast geven wij trainingen zodat de implementatie van TPM samen gaat met de creatie van eigenaarschap binnen uw organisatie.

Z

Mensen laten groeien

Z

Procesmatig en gericht werken

Z

Standaardiseren en borgen

Contact

    KOM GERUST EENS LANGS OP ONS KANTOOR

    Kromstraat 130H
    5345 AE OSS
    Telefoon: 0412 – 40 40 36
    info@blokssconsultancy.nl