0031 (0)412–404036 info@blokss.nl

Stabiliseren en monitoren processen

Blokss  voorziet u van deskundig advies over het stabiliseren en monitoren van processen binnen uw productie. Het is onze missie om de specialistische kennis die wij in huis hebben op een zo eenvoudig mogelijke wijze over te brengen aan onze klanten. Zo wordt het inzichtelijk maken van de processen een onderdeel van uw werkzaamheden.

Advies bij het stabiliseren en monitoren van processen

Wanneer u geïnteresseerd bent om samen met Blokss  te kijken naar het stabiliseren en monitoren van processen binnen uw bedrijf dan is het goed om te weten dat in onze aanpak een vijftal basisprincipes centraal staan:

 • Wij beschrijven de processen en maken hierbij de verliezen en verbeterpunten zichtbaar;
 • De verbeterpunten worden gericht en in multidisciplinaire teams aangepakt.
 • Wij laten zowel uw mensen als onze eigen mensen groeien door de ervaring en kennis;
 • Wij werken in het gehele project gericht en procesmatig;
 • Wij standaardiseren en borgen het proces. Hierdoor worden de eerder genoemde werkzaamheden en verbeterde punten deel van de routine.

Naast advies voorzien wij ook in trainingen om uw medewerkers op te leiden met onze specialistische kennis op het gebied van stabiliseren en monitoren van processen binnen uw productielijn. Onze medewerkers hebben ervaring met het implementeren en uitvoeren van verbeteringen, maar ook met het geven van trainingen. Hierdoor bieden wij deskundig advies op het gebied van het stabiliseren en monitoren van processen.

Maak vandaag nog een afspraak

Blokss heeft voor iedere verbeter bouwsteen één of meerdere unieke werkmap modules.

Wanneer u interesse heeft in deskundig advies op het gebied van stabiliseren en monitoren van processen binnen uw organisatie, dan gaan de medewerkers van Blokss  graag het gesprek met u aan. Maak vandaag nog een afspraak via 0412 – 40 40 36 of kom langs op ons kantoor in Oss. Wij bieden u graag de praktijkgerichte oplossing waar u naar op zoek bent.

Z

Mensen laten groeien

 

Z

Procesmatig en gericht werken

 

Z

Standaardiseren en borgen

 

Contact

  KOM GERUST EENS LANGS OP ONS KANTOOR

  Kromstraat 130H
  5345 AE OSS
  Telefoon: 0412 – 40 40 36
  info@blokssconsultancy.nl