0031 (0)412–404036 info@blokss.nl

Opleiding Lean Management

Wilt u een opleiding volgen waarbij ook directe aandacht wordt besteed aan Lean Management? Of wilt u dat uw medewerkers een opleiding volgen op het gebied van Lean Management? Dan bent u bij Blokss aan het juiste adres. Wij zijn specialist in het ondersteunen van productieorganisaties in het optimaliseren van processen. Dat doen wij met name met behulp van diverse TPM en Lean Manufacturing methodieken.

Training en opleiding op het gebied van verschillende methodieken, waaronder Lean Management

Bij Blokss kunnen wij voorzien van professioneel advies over de optimalisatie van uw bedrijfsprocessen. Maar we doen meer dan het geven van advies. Zo verzorgen wij ook scholing en bijscholing binnen het bedrijfsleven. Dit omdat we vaak merken dat er een tekort is aan goed opgeleid personeel of dat er behoefte is aan bijscholing. Bij Blokss besteden wij aandacht aan een specifiek ingericht opleidingsprogramma, een opleiding op maat, waarbij diverse methodieken centraal worden gesteld, waaronder:

 • World Class Manufacturing;
 • Lean Management;
 • TPM.

Geen enkel bedrijf of organisatie is hetzelfde, een opleiding op maat is dan ook van zeer groot belang. Het doel van onze opleidingen is altijd het stimuleren van de ontwikkeling van mensen, het procesmatig en gericht werken en het standaardiseren. Efficiënt werken én ontwikkeling staan bij ons voorop.

Contact opnemen?

Heeft u vragen aan Blokss of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem contact met ons op door te bellen naar 0031 (0)412 – 40 40 36.

Z

Mensen laten groeien

Z

Procesmatig en gericht werken

Z

Standaardiseren en borgen

Contact

  KOM GERUST EENS LANGS OP ONS KANTOOR

  Oostwal 171
  5341 KM OSS
  Telefoon: 0412 – 40 40 36
  info@blokss.nl