0031 (0)412–404036 info@blokss.nl

Ondersteuning verliezen reduceren

Blokss  biedt u ondersteuning om uw verliezen te reduceren. Het is onze missie om onze kennis op het gebied van optimalisatie van processen en productie op een begrijpelijke manier over te dragen aan de medewerkers van onze klanten, met als doel dat het continue verbeteren een onderdeel wordt van uw dagelijkse werkzaamheden.

Blokss  voor ondersteuning om uw verliezen te reduceren

Wij bieden diverse verbeterprogramma’s aan, alle met dezelfde doelstellingen, namelijk het verbeteren van de efficiency en het verlagen van de kosten. Dit biedt u de ondersteuning die u zoekt om uw verliezen te reduceren. In onze aanpak zijn een vijftal basisprincipes van belang:

 • Wij maken de verliezen zichtbaar door het proces te beschrijven;
 • Wij verbeteren gericht in multidisciplinaire teams;
 • Wij laten mensen groeien;
 • Wij werken gericht en procesmatig;
 • Wij standaardiseren en borgen het proces zodat de behaalde resultaten onderdeel uitmaken van de dagelijkse werkzaamheden.

Deze principes zijn afkomstig uit de TPM en Lean methodieken. De medewerkers van Blokss  hebben veel ervaring met implementatie en uitvoering van verbetermethodieken. Hierdoor bieden wij u professionele ondersteuning bij het reduceren van verliezen.

Neem telefonisch contact op

Blokss heeft voor iedere verbeter bouwsteen één of meerdere unieke werkmap modules.

Wanneer u benieuwd bent wat voor ondersteuning bij het reduceren van uw verliezen Blokss  u kan bieden, kunt u vandaag nog een afspraak inplannen door te bellen naar 0412 – 40 40 36. Omdat geen bedrijf hetzelfde is, bespreken wij graag de mogelijkheden met u.

Z

Mensen laten groeien

 

Z

Procesmatig en gericht werken

 

Z

Standaardiseren en borgen

 

Contact

  KOM GERUST EENS LANGS OP ONS KANTOOR

  Oostwal 171
  5341 KM OSS
  Telefoon: 0412 – 40 40 36
  info@blokss.nl