0031 (0)412–404036 info@blokss.nl

OEE verbeteren

Blokss  denkt graag met u mee hoe uw bedrijf de OEE kan verbeteren. Met de OEE wordt de verhouding tussen het aantal goede producten en het maximaal haalbare aantal producten berekend. Wij denken graag met u mee over een verbeterprogramma, waarbij het verlagen van de kosten voor uw bedrijf en de efficiency vergoten centraal staan.

OEE verbeteren: wij adviseren u graag

OEE staat voor Overall Equipment Effectiveness en is een vermenigvuldiging van een aantal factoren. Meestal behoren tot de OEE in ieder geval:

 • De kwaliteitsefficiëntie. Hierbij gaat het om de fractie goedgekeurde producten;
 • De relatieve prestatie. Hierbij gaat het om de snelst mogelijke bewerkingstijd ten opzichte van de gemiddelde bewerkingstijd;
 • De machine beschikbaarheid. Hierbij staat de feitelijke productietijd in verhouding tot de geplande productietijd.

Al deze factoren zorgen voor een gemiddelde van de OEE. De zwakste schakel in het proces beïnvloedt uiteraard de snelheid. Hierdoor wordt een OEE van ongeveer 80% als uitstekend beschouwd in de praktijk. De ervaren medewerkers van Blokss  denken graag met u mee over uw huidige OEE en adviseren u graag hoe u de OEE van uw bedrijf in kunt zetten om te verbeteren.

Neem vandaag nog contact op

Blokss heeft voor iedere verbeter bouwsteen één of meerdere unieke werkmap modules.

De medewerkers van Blokss  denken graag met uw organisatie mee over programma’s om uw OEE te verbeteren. Wij hebben jarenlange ervaring met zowel de implementatie als uitvoering van dergelijke verbeterprogramma’s. Door te bellen naar 0412 – 40 40 36 kunt u vrijblijvend een afspraak maken met een van onze medewerkers.

Z

Mensen laten groeien

 

Z

Procesmatig en gericht werken

 

Z

Standaardiseren en borgen

 

Contact

  KOM GERUST EENS LANGS OP ONS KANTOOR

  Oostwal 171
  5341 KM OSS
  Telefoon: 0412 – 40 40 36
  info@blokss.nl