0031 (0)412–404036 info@blokss.nl

Leren veilig produceren

Wanneer u interesse heeft in een training die uw medewerkers leren om veilig te produceren en hun werkzaamheden uit te voeren, dan heeft Blokss  de trainingen die u zoekt. Wij bieden meer dan alleen advies.

Het belang van leren om veilig te produceren

Blokss  biedt al meer dan tien jaar advies en training op het gebied van verbetering van de processen. Veiliger produceren, en uw medewerkers leren om veiliger te produceren, past helemaal binnen onze expertise. Het is belangrijk dat u altijd alert blijft op verbeteringen binnen uw bedrijf, ook wanneer het goed gaat. Wij gaan graag met u in gesprek over het huidige proces en of u, en uw medewerkers, bewust zijn van alle mogelijke gevaren binnen het productieproces. Waar mogelijk adviseren wij u over de mogelijke verbeteringen en de trainingen op maat die wij aan kunnen bieden. Hierbij staan onze waarden centraal en willen we uw mensen laten groeien, procesmatiger en gerichter laten werken en de veiligheid standaardiseren en borgen. Hierdoor hoort een veilige productie tot de standaardwerkzaamheden van uw mensen.

Meer informatie en contact

Blokss heeft voor iedere verbeter bouwsteen één of meerdere unieke werkmap modules.

Wij kunnen trainingen op maat aanbieden voor elke situatie. Geen enkel bedrijf is namelijk hetzelfde en wij spelen graag in op uw specifieke wensen. Bel vandaag nog via 0412 – 40 40 36 om een afspraak te maken met de professionals van Blokss . Wij bespreken graag de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden om uw medewerkers te leren om veilig te produceren.

Z

Mensen laten groeien

 

Z

Procesmatig en gericht werken

 

Z

Standaardiseren en borgen

 

Contact

    KOM GERUST EENS LANGS OP ONS KANTOOR

    Oostwal 171
    5341 KM OSS
    Telefoon: 0412 – 40 40 36
    info@blokss.nl