0031 (0)412–404036 info@blokss.nl

Lean continu verbeteren

Met inzet van Lean Manufacturing methodieken helpen wij u en het proces continu te verbeteren. De professionals van Blokss  hebben ruime ervaring binnen verschillende bedrijven met zowel de implementatie als uitvoering van Lean methodieken.

Met inzet van Lean methodieken het proces continu verbeteren

Lean is een bedrijfskundige methode gericht op efficiënter werken. Er wordt in de meeste gevallen een flexibele werkwijze ontwikkeld, waarbij de vraag vanuit de klant centraal gesteld wordt en verspilling zoveel mogelijk wordt tegengegaan. Het is een verzamelnaam voor verschillende methoden. Wanneer u interesse heeft in de verbeterprogramma’s van Blokss  dan beginnen wij graag met een gesprek. Omdat geen bedrijfscultuur hetzelfde is, en om aan specifieke wensen te voldoen, maken wij de programma’s op maat. Op deze manier trachten wij het draagvlak te vergroten en eigenaarschap te creëren. Een veel gemaakte fout bij Lean trajecten om het proces continu te verbeteren, is dat het gezien wordt als een (eenmalig) project. Echter, om resultaten ook in de toekomst te garanderen, moeten de veranderingen geborgen worden in de organisatie en het proces moet gestandaardiseerd worden. Samenvattend kunnen we stellen dat wij:

 • Uitgebreide ervaring hebben, op de werkvloer maar ook op managementniveau;
 • Maatwerk leveren;
 • Daadkrachtige en praktische specialisten zijn;
 • Snel inzicht hebben in veranderingstrajecten en pragmatisch handelen.

Met onze ervaring en uw specifieke wensen komen we tot een passend verbeterprogramma met Lean methodieken om het proces continue te verbeteren.

Maak vandaag nog een afspraak

Blokss heeft voor iedere verbeter bouwsteen één of meerdere unieke werkmap modules.

Wanneer u klaar bent om met de inzet van Lean methodieken het proces of uw organisatie continu te verbeteren, dan gaan wij graag in gesprek met u. Neem telefonisch contact op met Blokss  door te bellen naar 0412 – 40 40 36 of kom langs op ons kantoor in Oss.

Z

Mensen laten groeien

Z

Procesmatig en gericht werken

Z

Standaardiseren en borgen

Contact

  KOM GERUST EENS LANGS OP ONS KANTOOR

  Oostwal 171
  5341 KM OSS
  Telefoon: 0412 – 40 40 36
  info@blokss.nl