0031 (0)412–404036 info@blokss.nl

Coaching TPM Management

Wilt u uw onderneming laten uitgroeien tot een zeer succesvolle onderneming, dan heeft u wellicht baat bij coaching op het gebied van TPM Management. Blokss heeft een zeer ruime ervaring als coach op het gebied van TPM / Lean Management en andere verbetermethodieken die bijdragen aan een verhoging van de efficiëntie van bedrijfsprocessen en een verlaging van de bedrijfskosten.

Optimaliseren van de organisatie door coaching omtrent TPM Management en Lean Management

Bij Blokss bieden wij ruime ondersteuning op het gebied van proces- en productieoptimalisatie binnen organisaties en bedrijven. Als professioneel coach bieden wij coaching op het gebied van TPM Management en Lean Management. Op die manier willen wij deze verbeteringsmethoden op een gemakkelijke en eenvoudige manier overbrengen, bijvoorbeeld aan uw medewerkers. Zo kunt u bij ons terecht voor een ruim aanbod aan verschillende modules voor de verhoging van de efficiëntie binnen het bedrijf of organisatie en een verlaging van de bedrijfskosten, die worden gegeven door onze operationele coaches:

 • Georganiseerde 5S werkmethode;
 • Inspecteren, controleren en onderhouden van machines en installaties;
 • Machine en installatie basiskennis;
 • Reduceren en elimineren van verliezen;
 • Train de trainer;
 • Veilig produceren;
 • Verliezen leren zien;
 • Werken in teams.

Ons motto is ‘werken en leren is lerend werken’. Want optimaliseren binnen het bedrijf is heel interessant én het levert veel op.

Interim management

U kunt Blokss dus inzetten als coach voor coaching omtrent TPM management en Lean Management, maar bij Blokss kunt u ook terecht voor interim management. Wij weten voor u snel iemand in te zetten met voldoende ervaring en een passende opleiding. Maar ook met interim management kunt u uw bedrijfsprocessen verbeteren. Met interim management kunnen blijvende, strategische veranderingen binnen bedrijven worden aangebracht. Wilt u graag meer informatie over Blokss? Neem contact met ons op en bel naar 0031 (0)412 – 40 40 36. Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie.

Z

Mensen laten groeien

Z

Procesmatig en gericht werken

Z

Standaardiseren en borgen

Contact

  KOM GERUST EENS LANGS OP ONS KANTOOR

  Oostwal 171
  5341 KM OSS
  Telefoon: 0412 – 40 40 36
  info@blokss.nl